Поліція Києва оштрафувала 81 відвідувача ресторанів, які ігнорували карантин (відео)

Поліція Києва оштрафувала 81 відвідувача ресторанів, які ігнорували карантин (відео)
За минулу добу поліцейські Києва перевірили ще 793 заклади на дотримання карантину.

У ході перевірки правоохоронці виявили порушення у розважальних закладах, які попри заборону у рамках посилення протиепідемічних заходів приймали відвідувачів. На керівників суб’єктів господарювання та гостей поліцейські склали адміністративні матеріали.

- Поліцейські виявили 34 факти порушення карантинних вимог. Серед них були такі заклади як «Авалон», «Росток», «Редкая птица», ресторан «Голосіївський двір», що працювали попри заборону та приймали гостей, - розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко. 

Поліцейські припинили роботу закладів, зафіксували факти порушення карантинних вимог та склали адміністративні матеріали на керівників та відвідувачів. За не виконання вимог статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, на посадових осіб розважальних закладів поліцейські склали 15 протоколів, на відвідувачів - 81 постанову.

Всього за добу було складено 34 протоколи та 209 постанов.

Читайте також
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Скільки коштують різні вакцини від COVID-19 Скільки коштують різні вакцини від COVID-19
Найдорожчою вакциною від коронавірусу у світі є китайська Sinopharm. Вартість однієї дози складає від 70 до 77 доларів.
На одне вільне робоче місце в Україні претендують 6 безробітних На одне вільне робоче місце в Україні претендують 6 безробітних
Найбільший вплив карантинних обмежень зазнають сфери готельного та ресторанного бізнесу, харчування, розваг. Тому зараз офіціанти, бармени, кухарі, баристи, покоївки стикаються з труднощами щодо працевлаштування.
Loading...
Load next