Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео)

Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео)
Група туристів, яка проходила туристичним маршрутом від села Ділове–гора Піп Іван Мармароський–гора Стіг, що у Рахівському районі Закарпатської області, виявили тіло померлого чоловіка.

Для транспортування тіла туриста було залучено 12 фахівців та 3 одиниці техніки  гірських пошуково-рятувальних відділень. Однак ускладнювало транспортування загиблого те, що тіло лежало на сніговому карнизі, який будь-якої хвилини міг зірватись донизу, повідомляє пресслужба ДСНС у Закарпатській області.

Зокрема у складі туристичної групи, яка виявила тіло померлого в горах був також і гірський рятувальник, який після моторошної знахідки одразу ж повідомив про подію до Служби порятунку Івано-Франківської області. Ті своєю чергою передали координати закарпатським рятувальникам.

"О 23:00 4 травня тіло загиблого було доправлено до с. Богдан Рахівського району та передано поліції. Особу загиблого та обставини трагічного випадку встановлюють правоохоронці", - йдеться у повідомленні ДСНС Закарпаття.

Наразі невідомо, скільки часу тіло померлого чоловіка пролежало на снігу. Особу загиблого та усі деталі смерті чоловіка встановлюють місцеві правоохоронці.

 

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
Заблукав у лісі: на Закарпатті рятувальники другу добу шукають грибника (фото) Заблукав у лісі: на Закарпатті рятувальники другу добу шукають грибника (фото)
Через те, що зв'язок із чоловіком був відсутнім, встановити його точне місцезнаходження не вдалося. Тож надзвичайники взялися шукати чоловіка у різних ділянках лісу.
Loading...
Load next