ЗМІ опублікували ймовірну розмову Медведчука з ватажком "ДНР" Пушиліним (відео)

ЗМІ опублікували ймовірну розмову Медведчука з ватажком "ДНР" Пушиліним (відео)
Скандальний проросійськи депутат та кум Путіна, Віктор Медведчук зателефонував ватажку "ДНР" Денису Пушиліну, аби привітати його з "подвійним святом" - днем народження та Днем перемоги.

На сайті українського "24 каналу" з'явилося повідомлення про отримання запису можливої розмови кума Путіна та олігарха Віктора Медведчука з представником окупаційної влади "ДНР" на переговорах ТКГ у Мінську Денисом Пушиліним.

Розмова між двома чоловіками відбулась ще 9 травня 2015 року, тоді Медведчук зателефонував Пушиліну, аби привітати з "подвійним святом" – днем народження та 9 травня.

"Вітаю, Денисе Володимировичу. По-перше, з днем народження. По друге, з днем перемоги" - сказав Медведчук.

Зокрема на записі розмови двох чоловіків із доволі схожими голосами як у Медведчука й Пушиліна, дружньо спілкуються та обмінюються вітаннями. При цьому обидва бажають один одному "побільше перемог у житті". Також із матеріалу чути, що спілкуються вони у дружньому тоні. Пушилін хвалиться парадом, який окупанти влаштували до Дня перемоги, а Медведчук своєю чергою відповів:

"Та, звичайно, ти чого! Я зараз від телевізора не відриваюся – то одне дивлюся, то інше. Молодці, молодці! Ще раз з днем перемоги й з днем народження", - заявив Медведчук.

Зазначимо, що за інформацією ЗМІ, Пушилін є креатурою ГРУ та помічником російського президента – Владислива Суркова. Мовляв, він їздив до них консультуватися, навіть не ховаючись.

 

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
Loading...
Load next