В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+)

В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+)
Трагедія трапилась учора, 9 травня, у Дніпрі на житловому масиві Тополя-1. чоловік викинувся з вікна 8 поверху будинку №15 і впав на жінку, внаслідок чого він помер, а жінка отримала значну травму.

Смертельний інцидент трапилось близько 17:30, повідомляє видання "Информатор". Внаслідок несумісних із життям після падіння травм медикам не вдалось врятувати чоловіка, який вистрибнув з вікна 8 поверху. Лікарям залишилося лише констатувати смерть.

На місці події працювали правоохоронці, судмедексперти і медики. Щодо жінки на яку впав чоловік, то у неї попередньо виявили перелом шийного відділу хребта та госпіталізували у лікарню.

Наразі невідомо, чи намагався чоловік накласти на себе руки, чи випав з вікна 8 поверху через необережність. Всі деталі встановлює слідчо-оперативна група.
 

Читайте також
У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство
У Дніпрі 55-річна жінка повідомила в поліцію, що збирається стрибнути з Центрального мосту. Жінку вдалось врятувати трьом патрульним, один з них у момент стрибка встиг схопити самогубцю та цим самим врятувати їй життя.
У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото) У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото)
У Запоріжжі школярка звела рахунки з життям. У передсмертній записці написала, що у школі її цькуали, і терпіти це вона більше не хотіла.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
Loading...
Load next