В мережі оприлюднили відео моменту знищення позицій російських бойовиків на Донбасі (відео)

В мережі оприлюднили відео моменту знищення позицій російських бойовиків на Донбасі (відео)
Ведучий, волонтер та політик Сергій Притула оприлюднив відео із записів безпілотника, який зафіксував знищення позицій російських найманців на Донбасі.

Відповідне відео Притула опублікував на своїй сторінці у Facebook учора, 9 травня. 

"Міг би зараз сидіти десь у себе під Костромою і праздновать Дєнь Побєди. Але ж ні, вирішив подратувати українців голою ср*кою!", – зазначив Сергій Притула.

Зазначимо, що на оприлюдненому відео можна помітити, що під час завдання ударів безпілотником один з російських терористів був голим. Наразі точна дата і місце зйомки знищення російських позицій на сході невідомі.

"Я не так часто бавлю вас фітбеками від наших воїнів, але тут не стримався. Особливо, коли знаєш, що і координація ведення вогню і це відео були зроблені завдяки коптеру, на який ми скидалися всією країною", - додав Притула.

Зокрема шоу-мен також зазначив, що не обіцяє тішити користувачів мережі Facebook подібними відео, однак зазначив, що жодна втрата на фронті з української сторони не минає без помсти.

"Не обіцяю, що подібних відео я виставлятиму на своїй сторінці багато (підозрюю, що ФБ мене і за це забанить, тому буду вдячний за репост), але точно можу гарантувати те, що чую від наших захисників: жодна втрата на фронті не минає без кратної помсти!!!", – наголосив він.

Сергій Притула також опублікував реквізити банківських рахунків на які можна переказати кошти для допомоги українським військовим. Їх можна знайти за посиланням ТУТ.

Нагадаємо, що російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін. Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.

 

Читайте також
Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next