Вибух гранати у Кривому Розі: постраждали троє поліцейських та ексвійськовий (відео)

Вибух гранати у Кривому Розі: постраждали троє поліцейських та ексвійськовий (відео)
Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Учора, 8 серпня, на подвір’ї однієї із багатоповерхівок у Кривому Розі 61-річний колишній військовий підірвав гранату. Внаслідок вибуху троє правоохоронців отримали осколкові поранення, однак тілесні ушкодження не тяжкі, життю і здоров’ю поліцейських нічого не загрожує. 

Перехожі громадяни не постраждали. Про деталі інциденту повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Як розповіли у МВС, він сам подзвонив до поліції та повідомив, що хоче здетонувати боєприпас прямо біля будинку. Зокрема, під час переговорів військовий погодився віддати правоохоронцям гранату, яку тримав у руках, однак після цього раптово дістав з кишені ще одну і підірвав її.

Цього ж дня в помешканні фігуранта поліція провела обшуки, в ході яких вилучено ще дві гранати. Все вилучене направлено на експертне дослідження, - йдеться у повідомленні МВС.

Зазначимо, що "кіборг" Кирило Недря повідомив на своїй сторінці у Facebook, що в результаті вибуху постраждали троє співробітників роти "ТОР" патрульної поліції. 

Спеціально додаю фото кепки одного з пацанів, щоб розуміти, як це було... До того ж це була друга граната. Віддати першу вмовили ті ж ТОРівці та начальник поліції міста, - написав чоловік у дописі.

Також під час обшуку у підривника вдома поліцейські вилучили ще дві гранати.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів) та за частиною 1 статті 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також
Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео) Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео)
Наразі місцеві поліцейські встановлюють усі обставини події і вирішуються питання з правовою кваліфікацією вибуху страйкбольної гранати. Внаслідок інциденту постраждав водій автівки, його одразу госпіталізували до лікарні.
У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео) У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео)
У Дніпрі поліція затримала 43-річного чоловіка, який погрожував підірвати будинок за допомогою гранати Ф-1, яку правоохоронці виявили в нього під час огляду.
У Кривому Розі неповнолітній хлопець підпалив живцем свою вагітну дівчину (фото) У Кривому Розі неповнолітній хлопець підпалив живцем свою вагітну дівчину (фото)
Під час конфлікту 17-річний хлопець облив легкозаймистою речовиною свою 21-річну вагітну співмешканку та підпалив, після чого втік з місця події.
Loading...
Load next