У Миколаєві жорстоко вбили відомого історика, який досліджував Голокост (фото 18+)

У Миколаєві жорстоко вбили відомого історика, який досліджував Голокост (фото 18+)
У Миколаєві вбили відомого історика-краєзнавця та дослідника Голокосту Володимира Щукіна, якого сьогодні, 14 травня, знайшли мертвим у його помешканні.

Поліція повідомляє, що сьогодні близько 07:00 на гарячу лінія 102 зателефонував житель будинку по проспекту Центральному та повідомив, що двері квартири його сусіда відчинені, а сам він лежить на підлозі.

Виявилось, що в той час чоловік був вже мертвим. Експерт, оглянувши тіло 67-річного історика, виявив тілесні ушкодження голови та ножові поранення.

"Наразі за вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ "Умисне вбивство" та проводять розслідування. Оперативні співробітники вживають заходів задля встановлення обставин смерті потерпілого та затримання причетних до злочину осіб", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що місцеве видання "Новости-N" повідомило, що квартирі будинку № 69 по проспекту Центральному (Леніна) в Миколаєві з ножовими пораненнями було знайдено кандидат історичних наук, доцент Володимир Володимирович Щукін.

Зокрема видання зазначило, що обставини загибелі 67-річного Володимира Щукіна схожі з вбивством відомого миколаївського історика, доктора історичних наук Миколи Шитюка, який, до слова, був науковим керівником кандидатської дисертації Щукіна. Його тоді знайшли з ножем у спині в орендованій квартирі у вересні 2018 року.

Читайте також
Вбивство місцевого бізнесмена в Миколаєві: знайдена рушниця зі слідами крові (фото) Вбивство місцевого бізнесмена в Миколаєві: знайдена рушниця зі слідами крові (фото)
Біля одного з під'їздів правоохоронці знайшли тіло чоловіка з вогнепальним пораненням.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
Loading...
Load next