Вбивство місцевого бізнесмена в Миколаєві: знайдена рушниця зі слідами крові (фото)

Вбивство місцевого бізнесмена в Миколаєві: знайдена рушниця зі слідами крові (фото)
Біля одного з під'їздів правоохоронці знайшли тіло чоловіка з вогнепальним пораненням.

В Миколаєві ввечері 17 листопада сталася стрілянина, внаслідок якої помер чоловік, ще один отримав поранення. Про це інформує пресслужба Національної поліції в Миколаївській області.

За інформацією ЗМІ, стріляли у місцевого бізнесмена.

Зазначимо, в поліції повідомили, що по вулиці Сінній у дворі будинку було чути постріли. 

Фото: Національна поліція Миколаївської області

На місці працюють слідчі, криміналісти, кінологи, оперативники та експерти. Правоохоронці вживають заходів задля встановлення усіх обставин стрілянини та затримання причетних до злочину осіб. У місті введена в дію спеціальна поліцейська операція, - йдеться в повідомленні. 

За словами правоохоронців, від місця злочину в одному з дворів житлових будинків була знайдена рушниця з слідами, які схожі на кров. 

Фото: Національна поліція Миколаївської області

Рушниця буде вилучена та направлена на експертизу. Тривають оперативно-розшукові заходи та першочергові слідчі дії, - зазначили в пресслужбі. 

Нагадаємо, раніше на Луганщині затримали підозрюваного у вбивстві патрульного поліцейського.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Миколаєві жорстоко вбили відомого історика, який досліджував Голокост (фото 18+) У Миколаєві жорстоко вбили відомого історика, який досліджував Голокост (фото 18+)
У Миколаєві вбили відомого історика-краєзнавця та дослідника Голокосту Володимира Щукіна, якого сьогодні, 14 травня, знайшли мертвим у його помешканні.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
Loading...
Load next