У Чернігові поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який намагався на них напасти

У Чернігові поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який намагався на них напасти
Чернігівські поліцейські застрелили 45-річного чоловіка який йшов на них із ножами у двох руках та намагався на них напасти.

Інцидент трапився учора, 14 травня, до поліції зателефонував один із мешканців чернігівської багатоповерхівки та повідомив, що його сусідці співмешканець погрожує її вбити і вона просить про допомогу, повідомив виданню "Укрінформ"  речник патрульної поліції Чернігівської області Віталій Копистко.

Зокрема на виклик приїхало двоє патрульних, які почули крики жінки ще з вулиці. Тому одразу прийняли рішення самостійно відчинити двері, аби врятувати потерпілій життя. Побачивши чоловіка з ножами у руках вони попросили його їх покласти, однак нападник проігнорував прохання поліцейських та пішов на них.

"Коли патрульні прибули на виклик щодо погрози вбивством людині в одній із квартир житлового будинку, агресивний чоловік пішов на них з ножами в обох руках. На вимогу покласти ножі він не відреагував, тож патрульні мусили застосувати зброю", - розповів речник.

Один із поліцейських вистрелив агресивному чоловіку і живіт. Викликані на місце лікарі "швидкої" близько години намагалися реанімувати пораненого, однак врятувати його життя не змогли.

Наразі керівництво поліції ініціювало службове розслідування, яке має надати правову оцінку діям патрульних. Про подію повідомлено в прокуратуру.

Читайте також
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next