На Черкащині поліцейські врятували 90-річну бабусю, яка намагалась скоїти самогубство

На Черкащині поліцейські врятували 90-річну бабусю, яка намагалась скоїти самогубство
Черкаські поліцейські врятували життя 90-річні бабусі, яка намагалась накласти на себе руки та говорила, що нікому не потрібна. Жінка намагалась втопитись у річці.

Інцидент трапився у селі Єрки, що на Черкащині. Про те, що вдягнена літня жінка стоїть у воді та не реагує на зауваження, поліцію повідомив чоловік, йдеться у повідомленні МВС Україна в Tekegram.

Поліцейські Звенигородського відділу поліції прибули на місце та одразу витягли 90-річну бабусю й дізнались від неї причину її смертельних намірів: "що не хоче жити, бо нікому не потрібна".

"Старший лейтенант поліції Богдан Цірик та капітан поліції Анатолій Лимаренко оперативно прибули на місце та негайно дістали бабусю з річки. Вона була у розпачі, пояснити свої дії не змогла", - зазначається у повідомленні.

Від госпіталізації у лікарню жінка відмовилась, тому поліцейські доправили її додому та передали родичам. Зокрема в Міністерстві внутрішніх справ нагадали, що турбота про рідних - це надзвичайно важливо!

"Друзі, пам’ятайте, що найважливіше для рідної людини – це ваша увага. Приділяйте більше часу близьким. Бережіть себе та рідних!", - наголосили в МВС.

Читайте також
Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео) Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео)
Чоловік наніс дружині близько 15 ударів ножем у живіт та груди, після чого розчленував тіло та заховав у морозильну камеру.
"Руками, ногами та дерев'яною палицею": на Черкащині 16-річна дівчина забила до смерті вітчима своєї подруги (фото) "Руками, ногами та дерев'яною палицею": на Черкащині 16-річна дівчина забила до смерті вітчима своєї подруги (фото)
16-річній дівчині інкримінують умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next