Дитяче самогубство чи випадковість: в Одесі знайшли мертвим 14-річного підлітка (фото)

Дитяче самогубство чи випадковість: в Одесі знайшли мертвим 14-річного підлітка (фото)
Учора, 15 травня у місті Ана́ньїв внаслідок сварки із батьками з дому пішов 14-річний хлопець, який так і не повернувся додому. Однак, наступного дня юнака знайшли на околиці Ананьєва – мертвим.

На околиці міста Ананьїв Одеської області місцеві поліцейські виявили повішеним 14-річного хлопчика, повідомляє пресслужба поліції Одещини.

Виявилось, що померлим хлопцем був житель Ананьєва Микита Чуприн, якого розшукували з учорашнього вечора. Підліток близько 18:00 після сварки з рідними вийшов з дому і зник.

"Поліцейські опитали друзів неповнолітнього, перевірили покинуті будинки, лісопосадки, в одній з яких на околиці Ананьєва і виявили хлопчика в зашморгу. Зовнішніх слідів насильницької смерті на його тілі не було", - йдеться у повідомленні поліції.

За фактом смерті неповнолітнього хлопця правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за пунктом 2 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України - Умисне вбивство з позначкою "самогубство". В рамках кримінального провадження призначені експертизи, допитуються свідки, проводяться інші слідчі дії для встановлення обставин і причин трагедії.

Читайте також
В Одесі 40-річний офіцер-прикордонник застрелився у власному кабінеті В Одесі 40-річний офіцер-прикордонник застрелився у власному кабінеті
У своєму власному службовому кабінеті в авіазагоні в Одесі з табельної зброї застрелився прикордонник. Причини та обставини смерті наразі встановлюються.
Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ (відео) Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ (відео)
Українські ЗМІ поширили інформацію про те, що на місці замаху на життя Сергія Шефіра правоохоронці виявили труп чоловіка. Однак, як виявилось згодом тіло насправді знайшли в іншому місці та загиблий зник ще два місяці перед нападом.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
Loading...
Load next