В Одесі 40-річний офіцер-прикордонник застрелився у власному кабінеті

В Одесі 40-річний офіцер-прикордонник застрелився у власному кабінеті
У своєму власному службовому кабінеті в авіазагоні в Одесі з табельної зброї застрелився прикордонник. Причини та обставини смерті наразі встановлюються.

Офіцер Держприкордонслужби вчинив самогубство з допомогою табельної зброї сьогодні, 24 травня, близько 07:30 ранку. Померлому прикордоннику було лише 40 років, повідомляє ТСН.

За даними джерел, можлива причина суїциду  - сімейні проблеми, однак наразі усі обставини встановлюють правоохоронці. Контроль за розслідуванням веде військова прокуратура. 

Як підтвердили виданню УНІАН у Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, НП сталася сьогодні на території військової частини №9997.

Трагедія сталася в службовому кабінеті. Загиблому - понад 40 років, є сім'я.., - повідомили в управлінні.

Відомо, що військове звання загиблого – майор й, що він не належав до льотного складу і відповідав за тилове забезпечення.

Читайте також
Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані
В Умані трапилась стрілянина, внаслідок якої дістали поранення двоє громадян Ізраїлю. Поліція відкрила провадження за фактом хуліганства.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
Loading...
Load next