Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані

Двоє хасидів постраждали під час стрілянини в Умані
В Умані трапилась стрілянина, внаслідок якої дістали поранення двоє громадян Ізраїлю. Поліція відкрила провадження за фактом хуліганства.

Невідомий чоловік влаштував стрілянину в Умані, в результаті якої двоє громадян Ізраїлю дістали поранення, внаслідок яких їх довелось госпіталізувати до лікарні, повідомила поліція Черкащини.

Відомо, що стрілянина трапилася в суботу, 22 травня, близько 15:00 на вулиці Софії Перовської. Двох поранених хасидів медики госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці проводять огляд місця події, вилучають речові докази, опитують свідків та відбирають пояснення в очевидців, а також встановлюють особу зловмисника, який втік до приїзду правоохоронців, - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі слідчі Уманського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства. Поліцейські встановлюють особу зловмисника, який втік до приїзду правоохоронців, а зібрані відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомили в поліції.

Зазначимо, що в місті Умані знаходиться могила духовного лідера хасидів цадика Нахмана. Щоосені паломники їдуть туди, аби відсвяткувати Рош га-Шана – єврейський Новий рік.

Читайте також
В Одесі 40-річний офіцер-прикордонник застрелився у власному кабінеті В Одесі 40-річний офіцер-прикордонник застрелився у власному кабінеті
У своєму власному службовому кабінеті в авіазагоні в Одесі з табельної зброї застрелився прикордонник. Причини та обставини смерті наразі встановлюються.
Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео) Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)
Правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Loading...
Load next