На Одещині викрили подружжя “педагогів”, яке вчиняло сексуальне насильство над дітьми (відео)

На Одещині викрили подружжя “педагогів”, яке вчиняло сексуальне насильство над дітьми (відео)
Поліцейські Одеської області викрили подружжя “педагогів”, які під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки дітей, вчиняли над ними сексуальне насильство. Свої "розваги" з малечою насильники знімали на мобільний телефон.

Правоохоронці на Одещині вручили підозру чоловікові та жінці, які під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки вчиняли над дітьми сексуальне насильство. Пару підозрюють у розбещенні двох діток, 2015 та 2017 років народження, повідомляє пресслужба поліції Одещини.

Відомо, що 53-річна дружина організувала приватні уроки психолога-логопеда з підготовки діток до школи. Батьки приводили малюків на індивідуальні заняття, залишаючи наодинці з "педагогом". Однак, як виявилося, жінка підбирала та змушувала діток до участі у сексуальних іграх зі своїм  57-річним чоловіком

Аби діти не розповіли батькам про розпусні "забавки", дружина педофіла вдавалася до прийомів психологічного тиску, залякуючи їх. Правоохоронці зібрали доказову базу щодо  розбещення  двох діток, 2015 та 2017 років народження, - повідомляють у поліції.

Сексуальні сцени та знущання над дітьми, 57-річний чоловік знімав на мобільний телефон. Внаслідок цього відповідно до частини 4 та частини 6 статті 153 - Сексуальне насильство, за вчинений злочин зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ятнадцять років або довічно.

 

Читайте також
В Одесі суд арештував "педагога-логопеда", яка розбещувала малолітніх дітей для свого чоловіка (фото) В Одесі суд арештував "педагога-логопеда", яка розбещувала малолітніх дітей для свого чоловіка (фото)
Одеський суд арештував підозрювану у розбещенні неповнолітніх, яка під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки, вчиняли над малолітніми дітьми сексуальне насильство. Жінка підбирала та змушувала діток до участі у сексуальних іграх зі своїм 57-річним чоловіком.
На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту
У Кам'янці-Подільському поліція розслідує факт привселюдного знущання вчительки над учнями 2 класу. Викладачка перейшла всі межі дозволеного і залякала дітей так, що вони боялися ходити в навчальний заклад та відвідувати уроки.
"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни "Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.
Loading...
Load next