У Кривому Розі неповнолітній хлопець підпалив живцем свою вагітну дівчину (фото)

У Кривому Розі неповнолітній хлопець підпалив живцем свою вагітну дівчину (фото)
Під час конфлікту 17-річний хлопець облив легкозаймистою речовиною свою 21-річну вагітну співмешканку та підпалив, після чого втік з місця події.

Підпал стався у квартирі багатоповерхівки на вулиці Соборній, що у Кривому Розі. Дівчину з тілесними ушкодженнями забрали до лікарні, повідомляє пресслужба поліції міста. 

Аби розшукати хлопця, поліція залучила додаткові патрулі, перекрила вокзали та автовокзали. Зокрема вдома у неповнолітнього підпалювача  правоохоронці знайшли зброю.

Проведеними оперативними заходами співробітники Криворізького районного управління поліції затримали чоловіка, - повідомляють у поліції Кривого Рогу.

Наразі слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою статтею 15 та статтею 115 Кримінального кодексу України - замах на вбивство.

За інформацією місцевого видання "Перший міський", у дівчини серйозні опіки.

Попередній діагноз медиків: термічний опік обличчя, тіла, дихальних шляхів, тулуба і кінцівок 2-3 ступеня, який оцінюється в 70% від площі тіла. Також зазаначається, що постраждала перебувала на 17 тижні вагітності. На даний момент її стан оцінюється як важкий, дівчина в опіковому відділенні другої міської лікарні, - повідомляє видання.

Читайте також
Вибух гранати у Кривому Розі: постраждали троє поліцейських та ексвійськовий (відео) Вибух гранати у Кривому Розі: постраждали троє поліцейських та ексвійськовий (відео)
Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео) В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео)
Чоловік, який кинув "коктейль Молотова" в офіс омбудсмена, також намагався підпалити двері Верховного касаційного суду. Спроба підпалу суду відбулася на вулиці Пилипа Орлика у Києві.
Loading...
Load next