Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото)

Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото)
Підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, лікарці Юлії Кузьменко, пом'якшили запобіжний захід - суд відпустив її під нічний домашній арешт та зняли електронний браслет.

У середу, 4 серпня, Шевченківський районний суд Києва змінив запобіжний захід одній із підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, Юлії Кузьменко. Жінку відпустили з-під цілодобового домашнього арешту, замінивши його на нічний (з 23:00 до 06:00), і зняли електронний браслет. Про це повідомив її адвокат Тарас Безпалий на своїй сторінці у Facebook.

Кузьменко Юлії змінили запобіжний захід на нічний домашній арешт і зняли (з неї електронний – Mind) браслет, - йдеться у дописі.

Таким чином суд задовольнив клопотання захисту підозрюваної, оскільки Кузьменко перебувала під цілодобовим домашнім арештом майже рік — з 11 серпня 2020 року. Проте, з грудня 2019 року вона також була під вартою.

Зокрема, сама Кузьменко вже похвалилась у Facebook зміною запобіжного заходу та зазначила, що "розділіть радість зі мною і випийте ввечері келих мого улюбленого білого сухого вина – або щось на ваш вибір".

Зауважимо, що медика Юлію Кузьменко, музиканта і ветерана АТО Андрія Антоненка і військову медсестру Яну Дугарь затримали в кінці 2019 року за підозрою в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Нагадаємо, що раніше Шевченківський районний суд міста Києва продовжив розгляд справи про вбивство українського, білоруського та російського журналіста Павла Шеремета щодо трьох обвинувачених у справі — Андрія Антоненка, Яни Дугарь та Юлії Кузьменко.

Читайте також
"Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування "Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування
Жінка закликала не вірити їй, якщо вона раптово почне брати на себе провину за вбивство Шеремета і просить розцінювати це як "крик про допомогу".
Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі
Журналіст Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль.
Підозрювана у справі Шеремета Кузьменко прокоментувала відставку Авакова Підозрювана у справі Шеремета Кузьменко прокоментувала відставку Авакова
Юлія Кузьменко прокоментувала відставку Авакова, де зазначила, що чекає дій від держави, а не зміни прізвищ.
Loading...
Load next