Правоохоронці "спіймали на гарячому" банду хабарників на Київській митниці (фото)

Правоохоронці "спіймали на гарячому" банду хабарників на Київській митниці  (фото)
Співробітники Київської Держмитслужби вимагали з підприємців кошти за нестворення штучних перешкод у розмитненні товарів. Сума одноразового хабаря становила майже 8 тисяч доларів.

Служба безпеки України викрила злочинну групу, яка займалася вимаганням хабарів на Київській митниці.

Хабарники збирали "податки у власну кишеню" фактично з усіх груп товарів, які проходили через них: як з товарів, що йшли через Україну транзитом, так і тих, що розмитнювали безпосередньо в Україні, повідомляє пресслужба СБУ.

У ході багатоетапної спецоперації на "гарячому" було затримано трьох осіб. Зокрема, заступника начальника відділу митного поста, головного державного інспектора управління запобігання та протидії контрабанді Київської митниці Держмитслужби, а також посередника, цивільну особу, - повідомили у Службі безпеки України.

Наразі тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до діяльності угруповання.

Читайте також
СБУ викрила на хабарі прикордонника, який "допомагав" завозити євробляхи в Україну (відео) СБУ викрила на хабарі прикордонника, який "допомагав" завозити євробляхи в Україну (відео)
Правоохоронці СБУ затримали посадовців Держприкордонслужби на хабарництві, втому числі незаконно ввозити "євробляхи" в Україну допомагав один із начальників. За ввезення одного автомобіля хабарники отримували від 600 до 1000 доларів США.
На Одещині прикордонники викрадали людей та вимагали з них гроші, — СБУ (фото, відео) На Одещині прикордонники викрадали людей та вимагали з них гроші, — СБУ (фото, відео)
Затриманих наразі двоє — це прикордонники, організатори банди. Кайданки на них наділи при спробі викрадення людини.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next