СБУ викрила на хабарі прикордонника, який "допомагав" завозити євробляхи в Україну (відео)

СБУ викрила на хабарі прикордонника, який "допомагав" завозити євробляхи в Україну (відео)
Правоохоронці СБУ затримали посадовців Держприкордонслужби на хабарництві, втому числі незаконно ввозити "євробляхи" в Україну допомагав один із начальників. За ввезення одного автомобіля хабарники отримували від 600 до 1000 доларів США.

СБУ викрила начальника пункт пропуску Луцького прикордонного загону на хабарництві. Посадовець організував шахрайську схему та залучив громадян України, які підшукували "клієнтів" та виступали у якості посередників для незаконного транспортування "євроблях" в Україну, повідомляє пресслужба СБУ.

"В результаті роботи даної схеми зловмисники отримували від 600 до 1000 дол. США неправомірної вигоди лише за один транспортний засіб, чим завдавали шкоду державним інтересам", - йдеться у повідомленні Служби безпеки.

Працівникам СБУ вдалось затримати зловмисника одразу після отримання ним чергової частини хабаря, в розмірі $3 тисяч. Відомо, що загальна сума задокументованої неправомірної вигоди складала 4,2 тисячі доларів.

Наразі правоохоронці проводять обшуки за адресами інших зловмисників, які фігурують у цій справі, а також перевіряється інформація щодо причетності до функціонування шахрайської схеми інших співробітників Держмитслужби, які працюють на цьому ж пункті пропуску.

 

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці
Служба безпеки України заблокувала масштабний механізм розкрадання дизельного пального на Укрзалізниці. За даними слідства, злочинна схема існувала у більшості структурних підрозділів установи.
Loading...
Load next