Масове отруєння в Харкові: кількість потерпілих сягнула понад пів сотні

Масове отруєння в Харкові: кількість потерпілих сягнула понад пів сотні
Через масове отруєння власникам харківських закладів, де ймовірно й отруїлись містяни, загрожує до трьох років в'язниці. Кількість потерпілих лише зростає.

Від учора, 17 червня, кількість отруєних відвідувачів, які "смакували" сушами у двох ресторанах Харкова, що належать до однієї мережі, побільшало. Міська лікарня переповнена, постраждалих  пацієнтів доправляють до районного медзакладу через нестачу місць. 

За попередніми даними, причиною отруєння людей стали суші. Більшість гостей того дня їли суші, тож ними і могли отруїтися, припускають фахівці, повідомляє ТСН.

Зокрема, харківські правоохоронці відкрили кримінальне провадження через масове отруєння. Винним загрожує до трьох років в'язниці, повідомляє пресслужба місцевої поліції.

18 червня під час моніторингу мережі Інтернет поліцейські виявили інформацію про те, що у двох закладах харчування, розташованих по вулиці Квітки-Основ'яненка сталося масове отруєння людей, - повідомили у поліції.

Наразі правоохоронці допитують потерпілих та встановлюють усі обставини кримінального правопорушення. Також уточнюється, що отруєння сталося у ресторанах "Якіторія" і "Мафія". У закладах вже взяті проби продуктів на бактерії групи кишкової палички. 

Такого нічого не було. Рис там переварений, ну таке ось. Зовнішній вигляд не дуже був. Увечері о сьомій годині були, а в 10 ранку дитині вже швидку викликали. І потім в усьому поступово. Мені в обід. Дружині - ввечері. І кумам теж під ввечері. Зрубала 39 температура, - розповів один із постраждалих.

Нагадаємо, що 17 червня в одну з лікарень Харкова госпіталізували 19 дорослих і шестеро дітей з попереднім діагнозом гастроентероколіт. За словами постраждалих, всі вони їли в двох ресторанах міста. 

Читайте також
На Чернігівщині внаслідок отруєння грибами померли 7-місячний хлопчик та 5-річна дівчинка На Чернігівщині внаслідок отруєння грибами померли 7-місячний хлопчик та 5-річна дівчинка
У реанімації Чернігівської дитячої обласної лікарні 2 травня помер 7-місячний хлопчик, який отруївся грибами-строчками, які виділяють токсини. Напередодні, 30 квітня від такого ж діагнозу померла його 5-річна сестра.
У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next