Відомий український блогер Волошин потрапив у скандал: спершу він подарував дівчинці айфон, а потім почав його забирати (відео)

Відомий український блогер Волошин потрапив у скандал: спершу він подарував дівчинці айфон, а потім почав його забирати (відео)
Заради нового відео у TikTok відомий український блогер-мільйонник Олександр Волошин вирішив подарувати комусь зі своїх підписників новесенький iPhone. Однак, після того, як він подарував телефон на камеру маленькій дівчинці, блогер почав "видирати" з рук дитини телефон та пропонував натомість 2000 гривень.

Блогер Волошин подарував дитині на вулиці iPhone, знявши на камеру свій "геройський" вчинок, проте потім, після вимкнув запис і почав забирати телефон із рук дівчинки. Хлопець переконував дитину та її матір, що це всього лиш реквізит та пропонував їм натомість заплатити 2000 гривень. Однак, мати дівчинки не погодилась на пропозицію Олександра та заявила, що її дитина є палкою фанаткою хлопця та регулярно переглядає його відео у мережі TikTok.

Відео із моментом вимагання телефону та інциденту між жінкою та блогером було опубліковане у Telegram-каналі "Київ Оперативний".

На відео, знятому мамою дівчинки, видно, як блогер Олександр вмовляє дитину повернути йому назад подарований за хвилину до цього телефон, переконуючи, що це насправді "був розіграш". Хлопець переконує жінку з дитиною, що вони йому повинні повернути йому "реквізит".

Моя дочка постійно його дивиться в TikTok, розповідає історії всім друзям і тут він підійшов до нас на вулиці. Ви уявляєте наскільки вона була рада бачити наживо свого кумира? Він подарував подарунок - айфон! Вона так сильно зраділа, звичайно. Він знімав це все на відео, а потім вимкнули камеру і він почав забирати подарунок і пропонувати 2 тисячі гривень, щоб ми нікому про це не говорили.

Просто уявіть шок і розчарування моєї дитини! У людини просто немає совісті і нічого святого. Як так можна чинити з дитиною?!, - заявила мати дівчинки.

Однак, після інциденту акаунти Волошина у соцмережах Instagram та TikTok були заблоковані. Та на своїй сторінці в Інстаграм хлопець встиг написати що: "Не спішіть робити висновки! Ви не знаєте усієї правди!!! Як можна всьому вірити??", ймовірно звертаючись до своїх підписників.

Зокрема після оприлюднення інциденту дівчину Волошина Анну Трінчер, також відому блогерку та співачку, почали закидати великою кількість хейтерських повідомлень. Проте, за словами дівчини вона сама не знає як так могло трапитись й повідомила, що після цього хлопець перестав виходити на зв'язок.

Я впевнена, що Саша далеко не дурний хлопчик, і такого просто не могло статися. Я все одно буду за нього. Все одно буду його підтримувати, що б не сталося, я буду на його стороні, - заявила дівчина у одній із Instagram-stories.

Наразі ж блогер особисто не коментував інциденту та й справді не пояснювати цієї ситуації своїй аудиторії. Однак, у мережі Instagram з'явився ймовірно тимчасовий аккаунт Волошина, де він пообіцяв "завтра усе розповісти".

Повне відео "подарунку". На відео нецензурна лайка! 

 

Читайте також
Головні новини України за 22 червня Головні новини України за 22 червня
Коротко про головне. Ніколи не пізно знати правду. ПравдаТУТ NEWS
У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство
У Дніпрі 55-річна жінка повідомила в поліцію, що збирається стрибнути з Центрального мосту. Жінку вдалось врятувати трьом патрульним, один з них у момент стрибка встиг схопити самогубцю та цим самим врятувати їй життя.
У Києві фотограф представлявся дівчинкою та виманював у дітей інтимні фото в Instagram (відео) У Києві фотограф представлявся дівчинкою та виманював у дітей інтимні фото в Instagram (відео)
У Києві впіймали фотографа, який збирав дитячу порнографію. Він шантажував своїх жертв, спілкуючись від імені дівчинки та вимагав у неповнолітніх дітей інтимні фото.
Loading...
Load next