"Пішли воювати за Україну": на Львівщині блогерка потрапила у скандал через відео із собаками (відео)

"Пішли воювати за Україну": на Львівщині блогерка потрапила у скандал через відео із собаками (відео)
На опублікованому відео видно, як одну з вулиць у Новояворівську перебігає зграя бродячих собак. А під ним дівчина вирішила залишити свій підпис російською мовою: "Пішли воювати за Україну".

У Львівській області юна учениця Новояворівського ліцею, яка навчається у 9 класі потрапила в скандал через відео, яке вона опублікувала у соціальній мережі TikTok. Дівчина зняла на камеру зграю бродячих собак, які йшли вулицею й вирішила підписати свій допис словами, які згодом викликали хвилю обурення та хейту в її сторону: "Пішли воювати за Україну". Окрім того, зауважимо, що дівчина підписала відео російською мовою. Про це повідомили в Telegram-каналі "Типовий Новояворівськ". 

Відомо, що дівчина вже встигла вибачитись за свої слова. Однак, перше відео вона зняла з вікна будівлі на вулиці Тараса Шевченка у своєму населеному пункті.

Поки в країні триває війна, гинуть молоді хлопці, молодь жартує. Дівчина неодноразово також була нагороджена похвальними грамотами від місцевого врядування. Патріотизм на рівні, - йдеться у повідомленні.

Згодом, побачивши, що опубліковане нею відео викликало резонанс, дівчина одразу оприлюднила у своєму TikTok вибачення та додала, що щиро шкодує про скоєне та написані слова. Вона також зазначила, що їй дуже соромно за те, що вона зганьбила своїм вчинком українську націю та своїх батьків. На відео вона також назвала своє ім'я.

Я не думала, що це так далеко зайде, що його поширять в пабліку мого міста. Мені дуже соромно за те, що я зробила. Я хочу щиро вибачитись. Чесно, це більше не повториться.

Мені дуже соромно зараз, тому що я вчинила дуже погано, - сказала у другому відео дівчина.

Окрім цього, за словами учениці 9 класу, відео було в мережі тиждень, однак не було популярним, і ніхто не ставив йому лайки. Проте, згодом його почали активно поширювати: "І тут його побачили адміни пабліку. Я взагалі забула за це відео".

Нагадаємо, що нещодавно львівська блогерка Карина Біда назвала рідний Львів "дірою" та зіткнулася із обуренням користувачів у соціальній мережі Instagram. Дівчина, яка має понад 20 тисяч підписників, виклала ролик, у якому образила місто й говорила вона при цьому російською мовою. Згодом вона виклала у мережу ще й друге відео.

На іншому ролику вона вже українською пояснила свою "позицію" тим, що у Львові "люди трішечки дикі". Відео скандалу можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
У Львові відбувся парад собак, які брали участь в АТО та ООС (відео) У Львові відбувся парад собак, які брали участь в АТО та ООС (відео)
Чотирилапі побратими військових ветеранів, поліціянтів та прикордонників продемонстрували свої вміння у пошуку наркотиків і вибухівки, а також навички затримання злочинців.
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
Loading...
Load next