Невдалий "жарт" від Гордона: журналіст пожартував над віком Мар'яни Ро (відео)

Невдалий "жарт" від Гордона: журналіст пожартував над віком Мар'яни Ро (відео)
Російська блогерка Мар'яна Ро розповідала про своє 21-річчя, на що журналіст видав порівняння з відомою грою – "очко". Співрозмовниця не оцінила гумор журналіста.

Український журналіст Дмитро Гордон під час інтерв'ю з російським відеоблогеркою, актрисою і співачкою Мар'яною Ро пожартував про її 21-річчя, назвавши його "очком". Цим самим Гордон викликав у своєї співрозмовниці нерозуміння ситуації, відповідне інтерв'ю було опубліковане на YouTube-каналі журналіста.

Мені виповнилося 21, я щось маю поміняти у своєму житті..., – сказала Мар'яна.

Однак, у цей час Дмитро Гордон вирішив пожартувати та вигукнув слова - "очко" (аналогія з картковою грою у 21, відомою як Blackjack). Спершу між ними виникла невелика пауза, оскільки з міміки блогерки помітно, що такий жарт застав її зненацька й вона не знала, що відповісти журналісту. Та згодом Мар'яна Ро відповіла на "жарт": "Дупло" – і зробила характерний жест рукою.

Зауважимо, що журналіст доволі часто жартує над своїми гостями, які дають йому інтерв'ю у межах програми "У гостях у Дмитра Гордона".  Проте не всі жарти Гордона є вдалими та інколи ставлять гостей у незручне становище. Водночас люди закликають "зупинити" Гордона з його жартами.

Зокрема, сам ж відеоблогерка на своїй сторінці у Facebook опублікувала пост в якому написала, що "зла та в шоці" від інтерв'ю з Гордоном. Дівчина не згадала про жарт журналіста, однак зазначила, що "не очікувала, що такий "якісний"" журналіст з такою чудовою репутацією опуститься так низько".

Нагадаємо, що нещодавно скандальний український журналіст Дмитро Гордон та колишній міністр розвитку економіки й позаштатний радник голови Офісу президента Тимофій Милованов влаштували словесну перепалку в прямому ефірі через невдалий жарт останнього.

Читайте також
«Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео) «Путін, щоб здох» - Андрій Данилко готує нову пісню (відео)
Данилко висловив готовність застрелити Путіна. Артист переконаний, що говорити з президентом країни-агресора марно.
Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео) Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео)
Дмитро Гордон пов’язав подію зі своєю професійною діяльністю.
Дмитро Гордон в гостях у Дмитра Гордона: "оригінальне" інтерв'ю скандального журналіста (відео) Дмитро Гордон в гостях у Дмитра Гордона: "оригінальне" інтерв'ю скандального журналіста (відео)
В українського журналіста Дмитра Гордона вийшло нове інтерв'ю в якому він заявив, що у нього "роздвоєння особистості". Цього разу Гордон поспілкувався з Дмитром Гордоном.
Loading...
Load next