Пахло горілим: літак авіакомпанії SkyUp "Київ-Батумі" зламався після вильоту (відео)

Пахло горілим: літак авіакомпанії SkyUp "Київ-Батумі" зламався після вильоту (відео)
Літак, який прямував за рейсом "Київ - Батумі" був змушений повернутися до аеропорту "Бориспіль" через нештатну ситуацію на борту - технічну несправність.

Літак Київ – Батумі вилетів з "Борисполя" об 11:49 учора, 24 червня. Однак, вже за 40 хвилин змушеним був повернутися в аеропорт. На висоті 9 кілометрів на борту літака приватної української авіакомпанії SkyUp трапилась розгерметизація салону. Про це авіакомпанія повідомила у Facebook.

Посадка о 12:30 пройшла в звичайному режимі. Усі пасажири знаходяться в безпеці і найближчим часом вирушать до Батумі іншим літаком. Причини повернення літака наразі з’ясовують технічні спеціалісти, - йдеться у повідомленні SkyUp.

Пасажири розповіли в коментарях, що незабаром після зльоту їх повідомили про технічну несправність на борту та можливу розгерметизацію в салоні.

За 15 хвилин польоту без попередження перед обличчям випадають кисневі маски. Дуже страшно. Оголошують про можливу розгерметизацію в літаку. Персонал молодці, вони без найменшого натяку на паніку спокійно робили свою роботу і, найголовніше, зупинили паніку в літаку, усіх заспокоїли й запевнили, що нашому життю нічого не загрожує, - написала у коментарі пів дописом пасажирка Тетяна Круте.

Згідно з даними сервісу Flightradar, літак розвернувся у районі міста Караглик, що у Київській області. Це сталося за кілька хвилин після початку польоту. Згодом повітряне судно зробило декілька кіл у повітрі та відправився назад до "Борисполя".

Зокрема, пасажири зняли відео того, що відбувалось у салоні в той момент, яке було оприлюднене у Telegram-каналі PavlovskyNEWS.

Читайте також
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Іран переслідував та катував родичів загиблих у авіакатастрофі МАУ під Тегераном Іран переслідував та катував родичів загиблих у авіакатастрофі МАУ під Тегераном
Правозахисники звинувачують владу Ірану в переслідуванні родичів жертв збитого літака МАУ, який здійснював політ 8 січня 2020 року у небі поблизу Тегерана.
"МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів "МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів
Українська авіакомпанія МАУ, яка повинна була летіти до Стамбулу, "забула" 50 своїх пасажирів в аеропорту у Борисполі.
Loading...
Load next