У Чернівецькій області завуча медколеджу облили фекаліями після вимагання хабаря (відео)

У Чернівецькій області завуча медколеджу облили фекаліями після вимагання хабаря (відео)
Викладачка медичного коледжу вимагала у одного із своїх студентів хабар сумою у 300 євро. Батько сина вирішив "оригінально" провчити хабарницю - облив її чимось коричневого кольору.

У місті Новоселиці, що на Буковині розлючений батько студента вилили відро з нечистотами  на завучку та куратора групи місцевого медичного коледжу Анну Москалюк. Зробив це обурений чоловік у день вручення дипломів, повідомляє пресслужба Національної поліції у Чернівецькій області. 

Чоловікові не сподобалося, що викладачка вимагала у його сина і по сумісництву студента цього коледжу - 300 євро хабара. Однак, у поліції повідомляють, що жінку облили не фекаліями, а брудною водою.

Правоохоронці опитали учасників інциденту і з’ясували, що цього дня 45-річний буковинець разом зі своєю 20-річною донькою прийшли до  Будинку культури міста Новоселиця, де відбувався випускний вечір, та з відра облили брудною водою викладачку одного із навчальних закладів, - йдеться у повідомленні поліції.

Відомо, що саме таким способом люди намагалися показати своє невдоволення освітянці, яка начебто вимагала неправомірну вигоду за успішну здачу заліку студентом.

Зокрема, на відео оприлюдненому в мережі помітно, як розлючений чоловік підходить до жінки, бере до рук відро та виливає на неї щось коричневого кольору з словами: "Це тобі за сина!"

Вкрала, скотино, чотири роки життя його! Це тобі за сина, г***о це, зрозуміла! За його диплом! Ти мене почула? Ти мене почула, скотино? Оце г***о тобі за сина! 300 євро тобі дати? Я тобі дам 300 євро, скотино!, - викрикував обурений батько. 

У відповідь жінка постійно повторювала: "Я йому нічого не зробила".

Наразі у поліції відомості щодо інциденту було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України - хуліганствоЗа скоєне порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

 

Читайте також
Помічника нардепа від "Слуги народу" затримали на хабарі (фото) Помічника нардепа від "Слуги народу" затримали на хабарі (фото)
За 5 700 доларів він обіцяв посприяти в ухваленні Чернівецькою міськрадою рішення про відведення землі учасникам ООС.
Щоб не впіймали прикордонники: на Буковині контрабандисти палили ящики з сигаретами (відео) Щоб не впіймали прикордонники: на Буковині контрабандисти палили ящики з сигаретами (відео)
Побачивши прикордонників група осіб одразу ж розвела багаття та почала зносити туди ящики з сигаретами. Прикордонники без дозволу не могли зайти на приватну територію.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Loading...
Load next