Щоб не впіймали прикордонники: на Буковині контрабандисти палили ящики з сигаретами (відео)

Щоб не впіймали прикордонники: на Буковині контрабандисти палили ящики з сигаретами (відео)
Побачивши прикордонників група осіб одразу ж розвела багаття та почала зносити туди ящики з сигаретами. Прикордонники без дозволу не могли зайти на приватну територію.

У Чернівецькій області на подвір'ї приватного будинку група людей почала палити ящики з контрабандними сигаретами, коли їх побачили прикордонники. У такий спосіб знищували докази контрабанди. Спалення координував чоловік, який підливав бензин у вогнище, повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

Реалізовуючи оперативну інформацію прикордонники Чернівецького загону вийшли на ймовірне місце накопичення сигарет для подальшого незаконного переміщення в Румунію. Це місце виявилося на території приватного обійстя мешканця Вижницького району, куди правоохоронці можуть попасти лише маючи відповідну санкцію уповноважених органів, - йдеться у повідомленні.

Інші люди на території подвір’я діставали з ящиків та кидали у вогонь блоки сигарет. Прикордонники без дозволу не могли зайти на приватну територію.

Палимо дзиґарі, – сказав один з паліїв, розмовляючи телефоном.

 

Читайте також
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
Loading...
Load next