"Скотина, кого ти зібрався розстріляти?": у Верховній Раді трапилась епічна бійка між "слугами народу" та "ОПЗЖ" (відео)

"Скотина, кого ти зібрався розстріляти?": у Верховній Раді трапилась епічна бійка між "слугами народу" та "ОПЗЖ" (відео)
У стінах Верховної Ради вперше за період 9-го скликання між депутатами "ОПЗЖ" та "Слугами народу" трапилась бійка після висловлювання Микити Потураєва про "розстріл фракції".

Бійка трапилась під час розгляду правок до закону про Нацраду з телебачення і радіомовлення. Згодом народний депутат від "Слуги народу" Микита Потураєв невдало "пожартував" з трибуни в бік "ОПЗЖ" у контексті питання: "коли закінчиться епоха бідності"

Тут в нас питали, коли закінчиться епоха бідності? Тоді, коли закінчиться епоха брехні. А закінчиться вона тоді, коли повсталий народ витягне оцю фракцію, сукупні статки якої співставні з річним бюджетом України і розстріляє. На жаль, ми демократична країна. І мусимо йти повільно. І знищувати вас політично разом зі всіма іншими фракціями цього парламенту, - заявив "слуга народу".

Одразу після цього до депутата підбіг скандальний нардеп від "ОПЗЖ" Ілля Кива, який вимагав від Потураєва вибачитись за свої слова: "Люди гинуть, а ти ще й розстрілювати зібрався? Вибачайся негайно".

Після чого Кива штовхнув депутата від "СН" Богдана Яременка. Згодом до них приєднався не менш скандальний "слуга народу" Микола Тищенко: вони зчепилися із Кивою і почали один одного бити. Далі біля трибуни зібралося ще більше депутатів від "ОПЗЖ" та "Слуги народу" і сталася тиснява.

Відео видання "Телеграф".

"Ты шо говориш такое?! Кого ты собирался расстреливать?! Извиняйся перед фракцией, б**дь. Ты людей убиваешь, скотина!" - кричав Потураєву один із депутатів від "ОПЗЖ".

За декілька секунд бійку довелось розчіпляти: з одного боку був Нестор Шуфрич, а з іншого - депутати від "Слуги народу". Внаслідок епічної бійки, яка трапилась між парламентарями, голова ВР Дмитро Разумков був змушений оголосити 15-хвилинну перерву. Однак, після невеликої паузи роботу Ради все ж таки відновили.

Після цього до трибуни знову ж таки вийшов нардеп Микита Потураєв, який вибачився за свої слова та пояснив, що їх "сприйняли як образу і заклик до насильництва. Я приношу за це вибачення"

Декілька відео бійки також опублікував у своєму Telegram-каналі депутат Олексій Гончаренко. На відео присутня нецензурна лайка!

Читайте також
"Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео) "Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео)
Депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко напав на Гео Лероса під час його виступу за трибуною у Верховній Раді. У своєму виступі екс "слуга народу", а тепер позафракційний депутат Лерос критикував президента Володимира Зеленського та його команду, у цей час до трибуни підбіг Микола Тищенко та почав виштовхувати Лероса з трибуни.
Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео) Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео)
Ілля Кива прокоментував можливий двобій з членом фракції "Слуга народу" й силачем світу Василем Вірастюком.
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
Loading...
Load next