На Донбасі бойовики від початку доби тричі порушили режим тиші

На Донбасі бойовики від початку доби тричі порушили режим тиші
В зоні ООС ворог тричі стріляв та шпигував безпілотником.

У районі проведення операції Об’єднаних сил від початку доби, 29 червня, зафіксували 3 порушення режиму припинення вогню. Так, у Донецькій області біля Невельського і Красногорівки противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру, йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС.

Зокрема, у Луганській області зафіксовано проліт ворожого безпілотника, який перетнув лінію розмежування. 

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм, - йдеться у повідомленні.

Бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає, запевнили у штабі. Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню.

Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували понад 2 гектари території та передали на знищення 34 вибухонебезпечні предмети, - додали у штабі ООС.

Читайте також
Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші" Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші"
Протягом минулої доби, 1 червня в районі окупованих територій та проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next