На Одещині у контейнері з бананами виявили 57 кілограмів кокаїну (фото)

На Одещині у контейнері з бананами виявили 57 кілограмів кокаїну (фото)
На "чорному ринку" виявлений кокаїн коштував би 10 мільйонів доларів.

На територію  України з Еквадору намагалися незаконно ввезти майже пів сотні брикетів кокаїну, які зловмисники заховали у банани. Вага контрабандної партії становить майже 57 кілограмів. Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Контейнер з наркотиками прибув з Південної Америки до морського порта "Південний". Зокрема, експресаналіз наркотичних речовин "MMC International B.V" показав позитивний результат на кокаїн. 

За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури попереджено збут та розповсюдження на території України чергової партії кокаїну вагою брутто майже 57 кг, контрабандно переміщеної через державний кордон, - повідомили в Офісі Генпрокурора.


Правоохоронцям вдалось виявити 46 брикетів кокаїну, які намагались приховати від митного контролю у рефрижераторі контейнера з бананами. Відомо, що вартість вилученої партії кокаїну на "чорному ринку" складає орієнтовно 10 млн доларів США.

Наразі тривають слідчі дії, які мають встановити осіб, причетних до злочину та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Читайте також
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
СБУ ліквідувала канал контрабанди кокаїну з південноамериканського наркокартелю (фото) СБУ ліквідувала канал контрабанди кокаїну з південноамериканського наркокартелю (фото)
Вартість вилученого «товару» становить майже 6 млн грн.
Кокаїн у шлунку: в "Борисполі" затримали контрабандистів із Латинської Америки Кокаїн у шлунку: в "Борисполі" затримали контрабандистів із Латинської Америки
Зловмисники мали намір організувати постачання наркотиків в Україну через міжнародний аеропорт «Бориспіль». Правоохоронці виявили у іноземців партію кокаїну загальною вагою 2 кг.
Loading...
Load next