"Попелюшка" з сюрпризом у туфельці: жінка намагалася перетнути кордон з наркотиками

"Попелюшка" з сюрпризом у туфельці: жінка намагалася перетнути кордон з наркотиками
На Харківщині жінка хотіла перетнути кордон із забороненою речовиною. У босоніжці затриманої виявили наркотики.

Харківські митники виявили на пункті пропуску "Гоптівка" жінку, яка намагалася пронести з України до Росії через кордон пакет з наркотиками. Згорток вона заховала в босоніжці. 

Про це повідомляє пресслужба Харківської митниці. 

Казковий сюжет розіграла жінка, громадянка України в пункті пропуску Гоптівка Харківської митниці. Тільки в реальному часі замість кришталевої туфельки - босоніжка, в якій мандрівниця сховала згорток із забороненою речовиною. Жінка прямувала з України до РФ смугою руху "піша хода", - йдеться у повідомленні. 

Під час усного декларування жінка заперечила наявність в неї заборонених до переміщення через митний кордон України товарів, в тому числі і наркотичних речовин.

Митники спільно з прикордонниками ретельно перевірили багаж українки. Під час огляду вони виявили поліетиленовий згорток з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору і вагою 33,68 грама, який було сховано у жіночій босоніжці.

Проти громадянки України було складено протокол. "Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 483 Митного кодексу України".

 
Читайте також
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
Loading...
Load next