СБУ ліквідувала канал контрабанди кокаїну з південноамериканського наркокартелю (фото)

СБУ ліквідувала канал контрабанди кокаїну з південноамериканського наркокартелю (фото)
Вартість вилученого «товару» становить майже 6 млн грн.

Служба безпеки провела спецоперацію у Києві, в ході якої ліквідувала міжнародний канал незаконного переправлення важких наркотиків в Україну. В результаті оперативних дій затримали організатора наркотрафіку на спробі збуту 1 кг кокаїну. Вартість вилученого «товару» становить майже 6 млн грн.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу СБУ.

З'ясували, що затриманим виявився місцевий контрабандист, який тісно співпрацював з представниками впливового південноамериканського наркокартелю. Через своїх іноземних спільників він намагався налагодити гуртові поставки кокаїну на територію нашої держави.

Фото: СБУ

Як повідомили в СБУ, «маршрут» чоловіка проходив через одну з європейських країн, де він і одержував «продукцію» і потім приховано переправляв її в Україну на власному автомобілі.

Згодом він планував організувати на Київщині власну розгалужену мережу дилерів зі збуту контрабандних наркотиків. Для цього використовував особисті зв’язки, насамперед серед кримінальних кіл.

Наразі за матеріалами СБУ вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото: СБУ

Триває досудове розслідування для притягнення до кримінальної відповідальності інших осіб, причетних до міжнародного наркобізнесу.

Нагадаємо, в "Азові" підтвердив загибель своїх побратимів в Оленівці: на вбивць оголосили полювання.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
На Одещині у контейнері з бананами виявили 57 кілограмів кокаїну (фото) На Одещині у контейнері з бананами виявили 57 кілограмів кокаїну (фото)
На "чорному ринку" виявлений кокаїн коштував би 10 мільйонів доларів.
Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото) Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото)
Під час спецоперації в Одесі правоохоронці СБУ затримали трьох співорганізаторів наркобізнесу, які намагались ввезти в Україну кокаїн у бананах.
Loading...
Load next