В київському аеропорту затримали пасажира з діамантами на 2 мільйони гривень (відео)

В київському аеропорту затримали пасажира з діамантами на 2 мільйони гривень (відео)
У речах 36-річного громадянина України також виявили 9 каблучок з білого золота, які були оздоблені великою кількістю діамантів.

У столичному аеропорту "Бориспіль" під час оформлення рейсу "Стамбул–Київ" прикордонники виявили у громадянина України діаманти на 2 мільйони гривень. У речах 36-річного українця правоохоронці виявили 9 каблучок з білого золота, оздоблених діамантами, один діамант жовтого кольору з сертифікатом "HRD" та 6 паперових згортків із діамантами різних розмірів та ваги. 

Про це 2 липня повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Учора ввечері в столичному аеропорту під час оформлення рейсу "Стамбул - Київ" прикордонники спільно з працівниками ГУ БКОЗ СБУ та працівниками Київської митниці провели огляд багажу та ручної поклажі одного з пасажирів рейсу, - йдеться у повідомленні.

За результатами огляду складений протокол про порушення митних правил.  Попередня вартість виявлених діамантів сягає 2 мільйони гривень.

 

Читайте також
Під Борисполем поліцейські знайшли 3 гектари конопель на 20 млн грн (фото) Під Борисполем поліцейські знайшли 3 гектари конопель на 20 млн грн (фото)
Загальна площа посіву становить понад 3 гектари. Із цієї ділянки вилучили майже 100 000 рослин.
Ввозили техніку Apple під виглядом сміття: у "Борисполі" бортпровідників спіймали на злочинній схемі (відео) Ввозили техніку Apple під виглядом сміття: у "Борисполі" бортпровідників спіймали на злочинній схемі (відео)
До злочинної схеми всього було залучено близько 10 громадян України. Сума оцінки вилученого товару та дорогої техніки сягає 100 тисяч доларів США.
"Ненавиджу наших людей": блогерка з Одеси обурилась через затримку рейсу та обізвала Україну (відео) "Ненавиджу наших людей": блогерка з Одеси обурилась через затримку рейсу та обізвала Україну (відео)
Дівчина з Одеси не змогла вчасно вилетіти у Туреччину з київського аеропорту через затримку рейсу. Рейси перенесені через відсутній дозвіл з боку Туреччини.
Loading...
Load next