Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео)

Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео)
На Кримському півострові в окупованій Росією Ялті через проливні дощі з берегів вийшла річка Водоспадна, утворивши потоп та заблокувавши усе місто.

Стихія принесла до курортного міста не лише збитки та руйнування, але й смерть. Внаслідок повені в окупованій Ялті кількість людей, зниклих безвісти унаслідок повені, зросла до двох, постраждалих — до 24, повідомляє "Інтерфакс". Аби запобігти нещасним випадкам внаслідок повені та безперервний потік води, який йде з гір і несе велику кількість глини, жителів селища Кореїз на південному березі Криму закликали евакуюватися.

Також в Ялті через затоплення вулиць у результаті рясних опадів оголошено режим надзвичайної ситуації, в'їзд у місто закритий.

Зокрема, керівник окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов назвав збитки від повені в Ялті катастрофічним. Особливо, за його словами, це стосується місць виходу річок з берегів. Про це повідомив журналістам так званий "глава Криму", пише "РИА Новости".

Збиток катастрофічний багато в чому, особливо там, де прорвало русло річок. Деякі люди повністю втратили своє майно, там відновленню практично нічого не підлягає, - заявив Аксьонов.

Тепер у місті заборонено купатися, оскільки 46 пляжів потребують очищення. Крім того, в Ялті до півночі відклали відновлення подавання питної води, яку відключили ще 18 червня, оскільки вона стала каламутною.

 

Читайте також
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
"Плаває" вдруге за місяць: окуповану Ялту знову затопило (відео) "Плаває" вдруге за місяць: окуповану Ялту знову затопило (відео)
В окупованому Російською Федерацією Криму знову пройшли проливні дощі. Проте, наслідки не такі масштабні, як під час першого потопу.
Машини пішли під воду, а вулиці перетворились на річки: в окупованому Криму затопило Керч (відео) Машини пішли під воду, а вулиці перетворились на річки: в окупованому Криму затопило Керч (відео)
Місто Керч в окупованому Росією Криму затопило після проливних злив. У місті вода сягає другого поверху будівель, а автівки мешканців затопило по самий дах.
Loading...
Load next