В Росії заявили про високу напругу на Донбасі

В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.

За словами Пєскова в Російській Федерації також сподіваються, що відновлення бойових дій в Донбасі не відбудеться, заявив Пєсков. Про це повідомляє російське видання ТАСС.

"Єдине, на що ми сподіваємося, що все-таки розум візьме гору, і такого божевілля як відновлення бойових дій на південному сході України не відбудеться", - розповів Дмитро Пєсков.

Однак варто зазначити, що саме російські бойовики порушують режим тиші на Донбасі та зривають дотримання Мінських угод, внаслідок чого щодня гинуть українські військові, які захищають територію своєї країни.

Крім цього, прессекретар Володимира Путіна зазначив, що досягнути прогресу у підготовці зустрічі Путіна і Зеленського наразі ще не вдалося.

Нагадаємо, що дипломат Ватикану кардинал Леонардо Сандрі заявив, що Папа Франциск готовий стати посередником на зустрічі між президентом України Володимиром Зеленський та президентом РФ Володимиром Путіним. Зокрема за його словами Папа Римський все ж таки може зробити свій внесок в українсько-російські переговори, як це робив в інших ситуаціях.

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу
В Офісі Президента назвали головну мету стягування військ Російської Федерації до українсько-російських кордонів. Цим самим Росія намагається змусити українську владу визнати незаконну окупацію частини Донецької і Луганської областей.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next