Підозра у перевезенні фальшивих грошей: українських водіїв затримали у Чорногорії

Підозра у перевезенні фальшивих грошей: українських водіїв затримали у Чорногорії
Прикордонники Чорногорії затримали двох українських водіїв туристичного автобуса, одного з яких підозрюють у перевезенні фальшивих грошей.

У Чорногорії, на кордоні з Албанією, прикордонники затримали туристичний автобус, у якому було 34 громадян України. Про це розповів речник МЗС Олег Ніколенко "Укрінформ".

Причиною інциденту була підозра в тому, що один з водіїв перевозив фальшиві гроші. Інформації щодо перевізника, водіїв якого затримали Ніколенко не надавав.

Речник МЗС зазначив, що посольство України оперативно звернулося до керівництва прикордонної служби Чорногорії з проханням про звільнення українців. Тим часом дипломати допомогли організувати альтернативну логістику.

Згодом 32 українські туристи продовжили маршрут до Албанії на іншому автобусі. Водій та його напарник нині затримані. Поліція проводить розслідування, – наголосив Олег Ніколенко.

Також речник МЗС додав, що консули надають затриманим усю необхідну допомогу.

Читайте також
У Колумбії автобус з людьми впав з кручі, серед загиблих жінка на п'ятому місяці вагітності У Колумбії автобус з людьми впав з кручі, серед загиблих жінка на п'ятому місяці вагітності
46 людей було врятовано, з них 25 перебувають на лікуванні в медзакладі.
Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації
Лісові пожежі, які вирують в Туреччині наблизилися впритул до популярних курортів в провінції Анталія, де наразі перебуває багато українських туристів.
Лісові пожежі у Туреччині: МЗС закликає українців не їхати на турецькі курорти (відео) Лісові пожежі у Туреччині: МЗС закликає українців не їхати на турецькі курорти (відео)
Рекомендації міністерства зумовлення з урахуванням непрогнозованого подальшого розвитку надзвичайної ситуації.
Loading...
Load next