Вийшов з СІЗО: суд відпустив під нічний домашній арешт "злодія в законі" Умку (фото)

Вийшов з СІЗО: суд відпустив під нічний домашній арешт "злодія в законі" Умку (фото)
"Злодія в законі" Сергія Олійника захищає партнер Єрмака, а випускає з СІЗО суддя Вовк, який запроторив за ґрати фігурантів "справи Шеремета" і посадив Юрія Луценка.

Печерський суд пом'якшив запобіжний захід злодію Умці (Сергій Олійник) та відпустив його під нічний домашній арешт, задовольнивши клопотання сторони захисту. Проте, у прокуратурі пообіцяли оскаржити рішення апеляції, повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

Прокурорами Офісу генерального прокурора підготовлено апеляційну скаргу на рішення суду про зміну запобіжного заходу особі, яка підозрюється в розповсюдженні злочинного впливу в суспільстві в статусі “злодія в законі” на прізвисько Умка (ч. 3 ст. 255-1 КК України), - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на сайті Detective-Info було опубліковано фотокопію ухвали, винесеної суддею Сергієм Вовком. Він санкціонував звільнення "злодія в законі" з-під варти та зобов'язав його перебувати вдома з 22:00 до 7:00.

Нагадаємо, що двоє зловмисників, Умка та Лаша Сван, вважаються одними із найвпливовіших "злодіїв у законі" в Україні та контролювали криміналітет одразу в кількох областях – Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій та частині Західного регіону.

Сергій Олійник (крайній праворуч) на баскетбольному матчі в одному ряду з олігархом Ігорем Коломойським.

Згодом суд заарештував злочинців. Також під час обшуків у затриманих правоохоронці виявили дорогі автівки, холодну та вогнепальну зброю з набоями, а також понад 60 коштовних ювелірних виробів. При цьому, згодом у них виявили 3,2 млн доларів США злочинного "общака", які вилучили у затриманих "злодіїв в законі".

Читайте також
Суд залишив Медведчука під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Медведчука під цілодобовим домашнім арештом
Київський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту підозрюваному у державній зраді куму Путіна Віктору Медведчуку. Відзначимо, засідання суду тривало з 12 до 17:30.
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень
Аферист обікрав своїх жертв та їхніх родичів на понад 1,5 мільйоні гривень. Зловмисника через його дії суд засудив до шести років позбавлення волі.
Loading...
Load next