Російські бойовики обстріляли український Нью-Йорк на Донбасі (фото)

Російські бойовики обстріляли український Нью-Йорк на Донбасі (фото)
Постраждалих немає, проте сильні пошкодження отримав будинок одного з місцевих жителів та дах гаража.

Нещодавно перейменоване селище міського типу Нью-Йорк в Донецькій області увечері 15 липня зазнало обстрілу зі сторони російських бойовиків. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, за його словами, обстріл стався близько 19:30.

 Російські окупанти здійснили обстріл смт Нью-Йорк, вже вкотре доводячи, що життя мирного населення для них нічого не варте. Внаслідок обстрілу пошкоджено дах будинку та дах гаража, - написав Кириленко.

Наразі інформації щодо постраждалих внаслідок обстрілу серед мирних жителів немає. Зокрема, правоохоронці попередньо кваліфікували обстріл за статтею 438 Кримінального кодексу "Порушення законів та звичаїв війни".

Деталі події встановлюються, однак правоохоронці Донеччини поки не повідомляли про це.

Нагадаємо, що нещодавно Верховна Рада перейменувала селище міського типу Новгородське в Нью-Йорк. Така назва смт є зовсім не новою - насправді це повернення до історичної назви населеного пункту, який у 1950-х роках перейменувала радянська влада.

 

Читайте також
На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці
За останню добу у зоні Операції Об'єднаних сил російські бойовики вісім разів порушили режим "тиші". Внаслідок вибуху невідомого пристрою було поранено двох українських військових.
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next