Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України

Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України
Померлому хлопчику було всього лише два роки. Тепер за смерть дитини, батькам загрожує до п'яти років позбавлення волі.

В озері Шперик у Польщі потонула дворічна дитина з України. Хлопчик без нагляду батьків вночі, 15 липня, вийшов з літнього будинку неподалік озера в розважальному центрі "Лідо" та впав у водойму, повідомляє Fakt.

На місце події прибули служби екстреної допомоги та польським медикам так і не вдалось врятувати життя малюка. Батьки дитини в той час ймовірно веселилися, оскільки прибули на місце смерті тільки під час рятувальної операції. Відомо, що сімейна пара з хлопчиком приїхали з України на відпочинок з ще однією сім'єю і напередодні тривалий час вживали спиртні напої. 

Тепер подружжя звинувачують в тому, що вони піддали свого дворічного сина до безпосередньої небезпеки смерті і ненавмисному вбивстві, залишивши незачиненими двері в будинок. Своєю чергою батьки визнали себе винними за пред'явленими їм звинуваченнями.

Тепер чоловіку та жінці загрожує від трьох місяців до п'яти років в'язниці.

Читайте також
На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото) На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото)
Дитина зникла під час відпочинку з рідними поблизу озера колишніх "артскладів" у Кременчуці, що на Полтавщині. До пошуків 8-річної дитини залучили Нацгвардію, поліцію та кінологів.
Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото) Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото)
В одній з водойм, що утворилася на місці, де раніше видобували пісок, виявили крокодила, який ласував качкою.
Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців
Найчастішою причиною нещасних випадків у водоймах стає недотримання правил безпечної поведінки - купання у необладнаних для цього місцях і перебування у водоймах в нетверезому стані, яким інколи нехтують дорослі українці.
Loading...
Load next