Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото)

Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото)
В одній з водойм, що утворилася на місці, де раніше видобували пісок, виявили крокодила, який ласував качкою.

У водоймі на піщаному кар’єрі у Херсонській області на Арабатській Стрілці відпочивальники виявили живого крокодила. Востаннє, місце, де бачили крокодила, який їв качку – озеро, що заросло очеретом. Про це повідомив заступник начальника відділу комунікації обласної поліції Віталій Байдаров, інформує видання "Укрінформ".

Так, це правда. Надійшла інформація від місцевих органів влади про те, що двоє відпочивальників повідомили, що вони бачили крокодила у водоймі, яка утворилася на місці колишнього піщаного кар’єру, - повідомив чоловік.

Після повідомлення правоохоронці оглянули озеро в якому відпочивальники виявили тварину і побачили, що з води справді стирчала його морда.

Зокрема, у коментарі виданню "УНІАН" директор сафарі-парку на Арабатській стрілці Олексій Гетта повідомив, що наразі на Арабатській стрілці перебуває виставка крокодилів. Однак, її організатори заперечили свою причетність до плазуна та зазначили, що "нібито якийсь пляжний фотограф напився і загубив цього півтораметрового крокодила. Наскільки мені відомо, цей фотограф зник".

Проте, зауважимо, що за словами Віталія Байдарова поки ніхто не заявляв про те, що у когось зник крокодил. Вже через декілька годин після виявлення, рептилію нарешті вдалося зловити і витягти з озера. Проте, тварина була вже мертвою.

Витягла з води Генічеська аварійно-рятувальна служба сітками. Дії поліції були в тому, що вона забезпечувала громадський порядок, - наголосив Віталій Байдаров.

Причину його загибелі визначатимуть ветеринари: "Ніхто не знає, як він туди потрапив та скільки пролежав у тій водоймі". Однак, як повідомляє видання "Херсонці", спеціалісти припускають, що причинами загибелі крокодила могли стати або голод, або солона вода в озері. 

Зауважимо, спершу повідомлялось, що ріст рептилії був близько півтора метра, однак після того, як його витягнули з озера виявило, що його довжина складала близько двох метрів.

Читайте також
На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото) На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото)
Дитина зникла під час відпочинку з рідними поблизу озера колишніх "артскладів" у Кременчуці, що на Полтавщині. До пошуків 8-річної дитини залучили Нацгвардію, поліцію та кінологів.
Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України
Померлому хлопчику було всього лише два роки. Тепер за смерть дитини, батькам загрожує до п'яти років позбавлення волі.
Можуть вкусити людину: на пляжі Києва виявили небезпечного водного скорпіона (фото) Можуть вкусити людину: на пляжі Києва виявили небезпечного водного скорпіона (фото)
Укус водяного скорпіона схожий на бджолиний, але больові відчуття менш інтенсивні. Проте, він не є безпечним для організму людини.
Loading...
Load next