Постраждало 4 пасажирів: на Рівненщині перекинувся автобус (фото)

Постраждало 4 пасажирів: на Рівненщині перекинувся автобус (фото)
Водій автобуса "Рівне-Дубно" аби уникнути зіткнення із легковиком який виїжджав із другорядної дороги, виїхав на смугу зустрічного руху. Виїхавши на узбіччя водій не впорався із керуванням та допустив перекидання автобуса.

За інформацією поліції, аварія сталася вранці в понеділок, 17 травня.

На момент аварії в автобусі окрім водія перебувало ще 20 пасажирів - четверо з них постраждали та були доправлені до лікарні. Про ДТП повідомляє пресслужба Національної поліції Рівненської області.

"28-річний рівнянин, водій маршрутного таксі сполученням "Дубно-Рівне", уникаючи зіткнення із легковиком, який виїжджав із другорядної дороги, виїхав на смугу зустрічного руху. Після цього —  на узбіччя, де допустив перекидання транспортного засобу", - йдеться у повідомленні рівненської поліції.

Детальну інформацію щодо чотирьох пасажирів, які постраждали внаслідок аварії у поліції не повідомляють. Відомо, що зараз медики однієї із місцевих лікарень оцінюють їхній стан та отримані травми.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання:

  •  штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян;
  • виправні роботи на строк до двох років;
  • арешт на строк до шести місяців;
  • обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що учора, 16 травня, поблизу села Розвадів, що у Стрийському районі на ходу загорівся автобус марки "Mersedes IRIZAR". В момент загоряння в автобусі перебувало 2 водіїв та 20 пасажирів. На щастя ніхто із пасажирів транспорту не постраждав, однак автобус врятувати таки не вдалось - він майже повністю вигорів.
 

Читайте також
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
Маршрутка збила жінку на пішохідному переході у Рівному Маршрутка збила жінку на пішохідному переході у Рівному
31-річна потерпіла перебуває у лікарні, пасажири та водій не постраждали.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next