У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото)

У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото)
У Волинській області внаслідок аварії загинули двоє дорослих та одна дитина, дев’ятеро травмовані.

Увечері, 18 липня поблизу  села Печихвости на Волині трапилась ДТП, внаслідок якої загинули троє людей, ще дев'ятеро постраждали. У пресслужбі поліції Волині повідомили, що 30-річний водій "Ford Focus" не врахував дорожню обстановку, з’їхав на узбіччя та зіштовхнувся із деревом.

В той час у легковику перебувало 12 осіб, з них семеро дітей.  Серед постраждалих 6 дітей 2011-2019 років народження.

До ліквідації наслідків ДТП залучали рятувальників.

Двоє дорослих та одна дитина загинули на місці, всі інші доставлені в медичні заклади Горохова та Луцька з різними травмами та забоями, їм надається необхідна допомога, - йдеться у повідомленні.

Поліція встановлює всі деталі летальної аварії та наразі вирішується питання про внесення відомостей в ЄРДР за частиною 3 статті 286 КК України - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Нагадаємо, що нещодавно на Рівненщині перекинувся автобус, який курсував за маршрутом Київ-Вроцлав. Внаслідок смертельної аварії постраждало 40 пасажирів, 6 людей доправили в лікарню з різними травмами.

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото) Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото)
Мікроавтобус, який перевозив українських туристів, виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього п'ятьох українців довелось госпіталізувати до лікарні.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Loading...
Load next