В Одесі через потужні зливи приватний будинок повис над прірвою (відео)

В Одесі через потужні зливи приватний будинок повис над прірвою (відео)
Через сильні зливи земля провалилась у катакомби. Власниця будинку змушена продовжувати жити над проваллям.

Через негоду в Одесі приватний будинок буквально повис над величезною прірвою. У наслідок сильної зливи земля провалилась у катакомби. Про це повідомляє 24 канал. 

Лідія власниця будинку розповіла про провалля у своєму дворі. Воно сягає 20 метрів у глибину та 20 метрів у ширину. Коли місто накрив страшний буревій, потоки води ринули до неї в город.

На відео видно, що паркан, дерева та все, що там росло, знищила стихія. За словами Лідії, раніше на місці провалля росли вишні та персики. Наразі город продовжує сунутись у провалля.

20 років тут стояв лежак, а тепер його знесло у море, – зазначає жінка.

 

Вона стверджує, що у 1950 – 1960-х роках на цій ділянці була велика катакомба. Мешканці бояться, що через декілька днів може провалитися і сам будинок. Власниця будинку із чоловіком змушені продовжувати жити над проваллям, адже піти їм більше нікуди.

Міська влада Одеси вже побувала на місці. Проте, коли саме приступлять до роботи - чиновники не уточнили, оскільки комунальники не встигають ліквідувати наслідки буревію, який наробив лиха по всьому місту.

Відео "24 канал".

 

Читайте також
Негода в Одесі: місто накрила потужна злива (відео) Негода в Одесі: місто накрила потужна злива (відео)
Вулиці Одеси заливає, а люди вважають за краще не виходити з дому по такій погоді.
Зливи, град і шквали: на західній Україні знову оголосили штормове попередження Зливи, град і шквали: на західній Україні знову оголосили штормове попередження
У половині областей України оголосили штормове попередження, а у Карпатах - загрозу паводків.
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
Loading...
Load next