Негода в Одесі: місто накрила потужна злива (відео)

Негода в Одесі: місто накрила потужна злива (відео)
Вулиці Одеси заливає, а люди вважають за краще не виходити з дому по такій погоді.

Вчора, 18 липня, Одесу накрила потужна негода. Злива затопила вулиці та серйозно ускладнила рух транспорту.

Про це інформує місцеве видання "УСИ".

Водії автівок просто пливуть дорогами. Складна ситуація у Суворовському районі, на Балтській дорозі, в селищі Котовського. У центрі Одеси води менше.

До слова, пішоходів на вулицях мало. Ймовірно, більшість людей вирішила провести вихідний вдома, коли за вікном так дощить.

Працівники комунальних служб працюють посилено.

До слова, на Сільській вулиці загорівся будинок. Тому в цьому випадку дощ став у пригоді пожежникам.

Сильну зливу прогнозують на Одещині протягом усього дня. Крім того, буде сильний вітер. Тому рятувальники оголосили штормове попередження.

Напередодні одеситам говорили про погану погоду та закликали людей бути обережними. Зокрема, не залишати машини під деревами, оскільки через шквали можуть падати гілки.

Читайте також
В Одесі через потужні зливи приватний будинок повис над прірвою (відео) В Одесі через потужні зливи приватний будинок повис над прірвою (відео)
Через сильні зливи земля провалилась у катакомби. Власниця будинку змушена продовжувати жити над проваллям.
Потужна злива в Одесі: негода затопила десятки центральних вулиць міста (відео) Потужна злива в Одесі: негода затопила десятки центральних вулиць міста (відео)
Після нічної зливи у місті розпочалися масштабні паводки, а також постраждала частина лінії електропередач. Також затопило Французький бульвар та вулицю Дерибасівську.
Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео) Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео)
Після тривалої спеки у Києві почався ураган - внаслідок негоди у столиці затоплені вулиці та станції метро, позривані навіси на літніх терасах, а також затримується низка маршрутів наземного громадського транспорту.
Loading...
Load next