Зливи, град і шквали: на західній Україні знову оголосили штормове попередження

Зливи, град і шквали: на західній Україні знову оголосили штормове попередження
У половині областей України оголосили штормове попередження, а у Карпатах - загрозу паводків.

Сильні зливи, град та шквали очікуються у  по всій території України - у північних, західних, центральних та південних областях. Про це повідомляє пресслужба Держслужби з надзвичайних ситуацій з посиланням на Укргідрометцентр.

За інформацією Укргідрометцентру, 27 червня у північних, центральних та південних областях місцями сильні зливи, град та шквали 15-20 м/с, - йдеться у повідомленні.


Зокрема, у ДСНС попередили про те, що впродовж 27 червня у річках Карпатського регіону очікуються підйоми рівнів води на 0,3-1,3 метрів над рівнями на 8:25. Проте, без негативних наслідків. Також можливий схід селевих потоків у гірських районах. 

Нагадаємо, що цієї п‘ятниці, 25 червня, у Львові негода та сильні пориви вітру призвели до небачених наслідків - затоплені вулиці та будинки, у місті повалені дерева та не курсує частина громадського транспорту. Фото наслідків негоди можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
В Одесі через потужні зливи приватний будинок повис над прірвою (відео) В Одесі через потужні зливи приватний будинок повис над прірвою (відео)
Через сильні зливи земля провалилась у катакомби. Власниця будинку змушена продовжувати жити над проваллям.
Loading...
Load next