ДТП на Рівненщині: зіткнулись вантажівка й легковик (фото)

ДТП на Рівненщині: зіткнулись вантажівка й легковик (фото)
В аварію втрапив також екіпаж патрульної поліції, який прямував на місце автопригоди.

Увечері, 1 серпня, поблизу Рівного, на трасі Київ – Чоп сталася аварія за участю двох транспортних засобів. Є загиблі та постраждалі.

 Про це повідомили у Службі порятунку. 

В аварію втрапив також екіпаж патрульної поліції, який прямував на місце автопригоди.

Аварія сталася на міжнародній трасі поблизу села Корнин Рівненського району. Рятувальників туди викликали о 20:19.

На місці ДТП побачили, що аварія трапилася за участю легкового автомобіля марки BMW та вантажівки марки Scania. У легковому автомобілі травмувався водій, його госпіталізовано до медзакладу. Жінка-пасажир загинула на місці, – зазначає речник Служби порятунку Дмитро Мельник.

За його словами, рятувальники деблокували тіло загиблої й відключили клеми акумуляторів обох автівок. 

Речниця Нацполіції області Марія Юстицька повідомила, що водія легкового автомобіля з політравмою госпіталізували до медзакладу. Обставини самої автопригоди пообіцяла прокоментувати згодом.

 

Читайте також
Смертельна ДТП на Миколаївщині: троє загиблих та четверо травмованих, серед них - діти (фото) Смертельна ДТП на Миколаївщині: троє загиблих та четверо травмованих, серед них - діти (фото)
В результаті зіткнення автомобілів Chevrolet Lacetti та ВАЗ, останній перекинувся та злетів у кювет.
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
Нова смертельна ДТП у Харкові: деталі моторошної аварії (фото, відео) Нова смертельна ДТП у Харкові: деталі моторошної аварії (фото, відео)
Внаслідок ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, у тому числі малолітня дитина, загинули на місці.
Loading...
Load next