Окупований Крим знову затопило: у Керчі вулицями плавають кавуни та дині (відео)

Окупований Крим знову затопило: у Керчі вулицями плавають кавуни та дині  (відео)
Окупанти просять місцевих жителів бути готовими до можливої евакуації через підтоплення в результаті сильних дощів.

У Керчі потужна злива перетворила вулиці на річки та затопила будинки, а люди тим часом готуються до евакуації. Окрім цього, через потужну нічну зливу в зоні підтоплення опинилися декілька житлових районів міста – міський стадіон, ринок і рибоконсервний завод. Про наслідки негоди повідомляє "Крыминформ" та "РИА Новости" у соціальній мережі Telegram.

Жителям Керчі наказано готуватися до можливої евакуації - зібрати документи, ліки і запас їжі, - йдеться в одному із повідомлень.

Зокрема, вранці в місті на лінію не вийшов електротранспорт, а також було зафіксовано понад 100 будинків і майже 200 прибудинкових територій, які затопило після нічної негоди. Від води також постраждав оптовий ринок - вулицею плавали кавуни, дині, сітки і ящики з овочами.

У Керчі також очікується посилення опадів й передбачають можливий розлив річки Мелік-Чесме, внаслідок чого можливе й наступне підтоплення. Окупаційна влада рекомендує мешканцям міста в п'ятницю, 13 серпня,  утриматися від поїздок на особистому транспорті та просить їх прибрати свої машини з низинних ділянок міста.

Синоптики також попередили, що над морем можуть формуватися смерчі - пік злив в Керчі припадає на 13 серпня з 09:00 до 15:00. 

Нагадаємо, що в окупованому Криму затопило трасу, яка веде до Кримського мосту. Окупанти пояснили підтоплення "рясними опадами" й організували об'їзд за напрямком село Леніне – село Іллічова. Відео затоплення траси "Тавриди" можна переглянути за посиланням ТУТ.

 

Читайте також
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
В окупованому Криму затопило трасу, яка веде до Кримського мосту (відео) В окупованому Криму затопило трасу, яка веде до Кримського мосту (відео)
Окупанти пояснили підтоплення "рясними опадами" й організували об'їзд за напрямком село Леніне – село Іллічова.
Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео) Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео)
На Кримському півострові в окупованій Росією Ялті через проливні дощі з берегів вийшла річка Водоспадна, утворивши потоп та заблокувавши усе місто.
Loading...
Load next