"Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео)

"Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео)
Депутат Криворізької міської ради переконана, що смерть мера Кривого Рогу не самогубство і навіть не доведення до нього, а ймовірне вбивство.

Депутатка Вікторія Третяк, яка представляє фракцію "Блок Вілкула", стверджує, що на тілі покійного Павлова були тілесні ушкодження, а також сліди від удару. На думку жінки травми, які чітко видно на тілі загиблого не схожі на ті, які бувають після падіння, а нагадують скоріше наслідки побиття. На такі висновки її підштовхнули фото померлого, які їй довелось побачити.

Про це Вікторія розповіла виданню "Сьогодні".

Ми чітко побачили - там є сліди від удару - руки або кулака, тому що праве око повністю опух і під ним синє. Збоку ока і на підборідді запеклася кров, вухо синє. Не могло бути такого від падіння. На шиї зашморг, - заявила жінка.

Також підозрілим у розслідуванні вбивства є те, що спершу до справи не допустили криворізьких правоохоронців, натомість чекали на поліцейських зі столиці. На її думку, це дуже дивно.

Не стало речей, які там були - його Електронна сигарета, сама зброя лежала вже по-іншому. На питання чому сорочка розірвана на грудній частині - якщо придивитися на фото, там є маленька дірочка, саме від пострілу. А знизу - діра, яка могла бути, якщо смикнути й розірвати, - додала депутатка.

Нагадаємо, що у поліції також зазначають, що мер Костянтин Павлов міг мати борги, які він взяв на проведення виборчої компанії у невстановлених осіб. Це могло стати ймовірною причиною загибелі чоловіка. Окрім цього, напередодні своєї смерті, яка трапилась у неділю, 15 серпня, мер в останні хвилини свого життя листувався із кимось у Telegram. Проте, усі листування були видалені й наразі їх доволі важко відновити.

 

Читайте також
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео) У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео)
У неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова знайшли мертвим на веранді його будинку в селі Вільне Криворізького району. Відомо, що причиною смерті стало вогнепальне поранення грудної клітини. Наразі ж правоохоронці розглядають дві версії: самогубство та умисне вбивство.
Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео) Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео)
Слідство встановило факти серйозних зловживань у місті, тому не виключає ймовірного самогубства загиблого мера міста Костянтина Павлова. Міністр Монастирський зауважив, що це один із тих моментів, коли відповідальність могла понести людина, яка підписувала фінансові документи, а саме мер.
Loading...
Load next