У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео)

У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео)
У неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова знайшли мертвим на веранді його будинку в селі Вільне Криворізького району. Відомо, що причиною смерті стало вогнепальне поранення грудної клітини. Наразі ж правоохоронці розглядають дві версії: самогубство та умисне вбивство.

Сьогодні, 19 серпня, у Кривому Розі містяни та колеги прощаються із трагічно загиблим мером міста Констянтином Павловим. Прощання відбувається у театрі Тараса Шевченка на фасаді якого зняли афіші та розмістили над парадним входом великий портрет померлого з чорною стрічкою. Пряму трансляцію прощання із мером можна переглянути на одному із місцевих каналі "Первый городской".

Церемонія прощання із Констянтином Павловим розпочалася о 9 ранку, згодом о 12 годині на Центральному кладовищі відбудеться поховання його тіла.

Черга з охочих попрощатись із Павловим постійною зростає. Люди несуть квіти колишньому очільнику міста, а на вході усім їм видають медичні маски чорного кольору.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що під час обшуку в будинку Павлова правоохоронці знайшли дві записки, однак тепер з'явилася інформація, що перед смертю загиблий мер видалив усі листування з телефонних месенджерів.

Згодом стало відомо, що померлий міг заборгувати комусь гроші і його "поставили перед якимось вибором", можливо, які він позичив на проведення виборчої компанії. Та за інформацією з кримінальними колами він справ не мав і ніяк не був пов'язаний.

Однак, депутатка Криворізької міської ради переконана, що смерть мера Кривого Рогу не самогубство і навіть не доведення до нього, а ймовірне вбивство. Вона стверджує, що на тілі покійного Павлова були тілесні ушкодження, а також сліди від удару.

Відео з Telegram-каналу PavlovskyNews.

Читайте також
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
"Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео) "Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео)
Депутат Криворізької міської ради переконана, що смерть мера Кривого Рогу не самогубство і навіть не доведення до нього, а ймовірне вбивство.
Loading...
Load next