На Херсонщині батька з сином віднесло на матраці в море: тіло дитини знайшли біля берега (фото)

На Херсонщині батька з сином віднесло на матраці в море: тіло дитини знайшли біля берега (фото)
Відпочивальники, батько і син приїхали зі Львова. Однак, біля берега у воді працівники Нацполіції знайшли тіло дитини, а пошуки тіла батька й досі тривають.

У Херсонській області на острові Джарилгач поблизу Лазурного під час купання на матраці зникли батько та син, яких віднесло в море. Відомо, що жертвами стали житель Львова 1980 року народження та його восьмирічний син, повідомляє пресслужба ДСНС.

Наразі ж тіло хлопчика о 15:35 годині знайшли поліцейські поблизу берега, однак пошуки чоловіка й надалі продовжуються.

Додатково залучено 4 водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Всього до пошуків залучено 25 осіб та 6 од. техніки, в тому числі 5 плавзасобів, з них 9 осіб та 1 плавзасіб ДСНС, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Рятувальники тим часом закликають у вітряну погоду або у місцях із сильною течією не використовувати плавальні засоби, які разом із людиною може віднести далеко від берега. 

Нагадаємо, що учора, 18 серпня, на Львівщині у приватній водоймі на Кам’янка-Бужчині втопився 18-річний хлопець. За словами очевидців, під час похорону мамі покійного хлопця стало зле і вона знепритомніла. Жінку забрала карета "швидкої допомоги". 

Читайте також
Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців
Найчастішою причиною нещасних випадків у водоймах стає недотримання правил безпечної поведінки - купання у необладнаних для цього місцях і перебування у водоймах в нетверезому стані, яким інколи нехтують дорослі українці.
Пішли купатись без дозволу: на Чернігівщині у ставку потонули двоє братів Пішли купатись без дозволу: на Чернігівщині у ставку потонули двоє братів
Двоє неповнолітніх братів 10-ти на 14-ти років без дозволу батьків пішли купатись до місцевої водойми. Дітей довго не було вдома, тому батько пішов їх шукати та виявив речі хлопчиків на березі водойми.
На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото) На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото)
У Старому Селі 15-річний юнак пішов плавати на озеро разом зі своїми друзями. Однак, відпочинок закінчився трагедією - дитина пірнула під воду та на поверхню вже не виплила.
Loading...
Load next