Відчувається сильний сморід: в Одесі море вкрилось невідомою білою субстанцією (відео)

Відчувається сильний сморід: в Одесі море вкрилось невідомою білою субстанцією (відео)
При найближчому розгляді ці плями схожі на піну, покриту якоюсь плівкою. Однак, наразі ніхто не знає, що саме плаває на поверхні води та як воно туди потрапило.

Після сильної зливи, яка пройшла в Одесі учора, 26 серпня, море вкрилося невідомою білою субстанцією, яка до того ж неприємно пахне. Плями виявили на курорті Аркадія, а найбільше бруду прибило до хвилерізу - вона плаває довкола нього на площі приблизно кілька десятків квадратних метрів.

Про це повідомляють у Telegram-каналі "Новина.LIVE Odesa".

Біля одеського клубу Ibiza люди зняли відео, де показано, що на воді плавають якісь білі плями невідомого походження. Окрім цього люди скаржаться на сильний сморід, який йде з води.

Окрім цього, ці білі плями, які плавають на поверхні води, більше схожі на піну, однак, схоже, що зверху вона покрита своєрідною плівкою. Тому наразі точно невідомо, що це, та як воно потрапило в море. Зокрема, одесити та туристи припускають, що це відходи, викинуті в море, або ж це вміст жировловлювачів із каналізації закладів на пляжі.

  • Здається звичайна піна, але як завжди багато сміття змило;
  • Взимку така піна завжди;
  • Ця субстанція називається відходи! ;
  • Прекрасно символізує стан нашого міста;
  • Екологічна катастрофа!;
  • Фу, що роблять з морем;
  • Це не піна, а жир! Оскільки в наші і без того забуті мулом ливневки нахабно зливають відпрацювання з громадського харчування;
  • Дуже навіть відомо, що це — вміст жироуловителей з каналізації закладів на пляжі, - скаржаться у мережі люди.

Нагадаємо, що наприкінці червня в Одесі після проливних дощів море забарвилося в зелений колір. Причиною "цвітіння" води стали токсичні ціанобактерії, які після тривалих дощів та спеки почали активно розмножуватися.

Мікроводорості flos-aquae можуть бути небезпечними, оскільки вони є джерелом нейротоксинів.

Читайте також
Вода зеленого кольору: біля берегів Одеси "цвіте" Чорне море (відео) Вода зеленого кольору: біля берегів Одеси "цвіте" Чорне море (відео)
Мікроскопічні бактерії-водорості розмножилися у такій кількості, що пофарбували воду Чорного моря в яскравий зелений колір.
В Аденській затоці застрягли десять українських моряків: один чоловік загинув через спеку В Аденській затоці застрягли десять українських моряків: один чоловік загинув через спеку
На знеструмленому судні Throrn1 поблизу берегів Африки знаходяться 11 членів екіпажу, серед яких 10 - українці.
Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео) Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео)
Окрім цього було виявлено порушення в діяльності митних складів на терміналах, де зберігалися ввезені нафтопродукти. Інформаційні листи про порушення направлені до органів державного нагляду, призначені службові перевірки.
Loading...
Load next