У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)

У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)
Двоє молодиків, віком 18-ти та 22-х років двічі за день намагались проникнути до приватного будинку дідуся задля скоєння крадіжки. Однак, згодом місцевий мешканець виявив тіло 90-річного пенсіонера зі слідами насильницької смерті.

Інцидент трапився 18 травня, місцевий мешканець заявив до поліції міста Запоріжжя,  що у одному із будинків він виявив тіло 90-річного дідуся з явними ознаками насильницької смерті. Однак спіймати жорстоких злочинців вдалось спіймати лише на наступний день після вбивство, повідомляють у поліції.

"Так, близько 11 години співробітники сектору поліцейської діяльності на воді, під час відпрацювання отриманої інформації про злочин, на одній з вулиць у Олександрівському районі міста Запоріжжя виявили підозрілого чоловіка. Під час перевірки документів поліцейські переконалися в тому, що саме він розшукується за скоєння тяжкого злочину", - йдеться у повідомленні запорізької поліції.

Відомо, що коли 18-річний злодій зайшов у кімнату хворого пенсіонера, останній злякався, голосно закричав та вдарив крадія по голові. Зловмисник, своєю чергою, спочатку завдав ножові поранення потерпілому, а потім жорстокого бив палицею по голові. Після вчиненого вбивства хлопець втік місця вчинення злочину. Другий крадій в цей час знаходився у іншому місці.  

Наразі, 18-річному вбивці повідомлено про підозру у вчиненні розбійного нападу та вбивства 90-річного дідуся та обрано йому міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Зазначмо, що хлопець у скоєному зізнався. 

Зокрема його 22-річному "товаришу" правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням. 

Читайте також
"Шукали злодія, а розкрили вбивство": поліція Рівненщини випадково розкрила три злочини (фото) "Шукали злодія, а розкрили вбивство": поліція Рівненщини випадково розкрила три злочини (фото)
Усі за участі однієї людини. Нетипове затримання сталося в селі Соломіївка колишнього Дубровицького району Рівненської області.
На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео) На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео)
В Одеській області 40-річний чоловік залицявся до жінки друга, а коли та йому відмовила у інтимі він дістав ніж та жорстоко її вбив.
Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео) Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео)
Чоловік наніс дружині близько 15 ударів ножем у живіт та груди, після чого розчленував тіло та заховав у морозильну камеру.
Loading...
Load next